Festés, gyanta, smink

Festés, gyanta, smink

Szemöldök, szempilla festés

A szemöldök festés során az apróbb eltéréseket, hiányosságokat tudjuk korrigálni. Szőke vagy ősz szemöldök esetén pedig kifejezetten ajánlott, mivel az arcnak a szemöldök ad egy szép keretet. Tartóssága bőrtípusonként eltérő, 2-4 hét is lehet. Egy ápolt, esztétikus megjelenéshez a mai világban elengedhetetlen a rendezett szemöldök, ezt szedéssel és tartós festéssel tudjuk elérni, ezzel is megkönnyítve a hétköznapokat. Szemünk szépségét a tartós szempilla festéssel lehet kiemelni, illetve szintén javasolt annak, akinek szőke vagy ősz szempillái vannak.

Gyanta

A nem kívánt szőrszálak a nőknek és férfiaknak egyaránt problémát jelentenek. A gyanta egy klasszikus szőrtelenítő eljárás, mellyel garantáltan nem erősödnek a szőrszálak, idővel pedig kopni és gyengülni kezdenek.

Smink

Sminkelés során figyelembe kell venni az arc színeit, sajátosságait, adottságait. De ezek mellett fontosnak tartom, hogy figyelembe vegyük a személyiségünket és stílusunkat. Kiegyensúlyozottnak és magabiztosnak kell éreznünk magunkat egy jó sminkben. Hiszen az a cél, hogy kiemeljük a szépségünket. Sminkeléskor MAC, Estée Lauder és Clinique termékeket alkalmazok.

info@csongarzsuzsanna.hu
+36-70-948-5013

1111 Budapest
Budafoki út 43

Itt is megtalálsz