Elektrokozmetikai kezelések

Elektrokozmetikai
kezelések

Ultrahang

Klasszikus hatóanyag bevitel. Használatával a bőrben található erek vérátáramlása fokozódik, ezáltal javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. A bőrbe jutatott hatóanyagok a célsejtekhez eljuttatva közvetlenül fejthetik ki hatásukat. Tisztító kezelések kiegészítője lehet, de önmagában is alkalmazható hatékony eljárás.
A kozmetikai ultrahang serkenti a hatóanyagok felszívódását, ezáltal hatékony a ránckezelésben, feszesítésben, regenerálásban. Kezelés során mindig a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagot alkalmazok. Rendszeres használatával javul a bőr állapota, ellenállóképessége. Minden bőrtípusnál alkalmazható eljárás.

Vasaló

A kezelés során felmelegítjük a bőr szöveteit, hatására fokozódik a sejtek anyagcseréje, nő a sejtek oxigénfelvétele, és javul a vérellátás. A meleg hatására a pórusok kitágulnak, a hatóanyagok mélyebbre jutnak, és tartósabban kifejtik a hatásukat. Az alkalmazott hatóanyagokat mindig a bőrtípusnak megfelelően választom ki.

Vio

A nemesgázzal töltött, és vákuum alatt lévő, magas potenciálú üvegelektróda, valamint a kezelt bőrfelülete között a levegő ionizálódik, így az üvegcső és a bőr között kisülések jönnek létre, mely ingerli az idegvégződéseket, továbbá a keletkező ózon fertőtlenítő hatású.
Széleskörben tudjuk alkalmazni, szeborreás, aknés bőrök kezelésére, tisztítás utáni fertőtlenítésre. Fokozza bőrben az anyagcserét, javítja a vérellátást, bőrlégzést. A bőr felfrissítésére is alkalmazhatjuk.

info@csongarzsuzsanna.hu
+36-70-948-5013

1111 Budapest
Budafoki út 43

Itt is megtalálsz